OGIBiz Website

Vertical Image Area
2803273

Menu
2782932
Horizontal Image Area
2840916

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


 

Σύστημα Φίλτρανσης Αντίστροφης Όσμωσης, PF-RO6000 της Poseidon Filter.

 


Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού

Συνδέεται με δικό του βρυσάκι.

Γρήγορη εγκατάσταση.

Αφαιρεί πληθώρα ρυπαντών από το πόσιμο νερό.Κατασκευάζεται στην ΕΕ.

 

Vertical Image Area
2840917

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ

Vertical Image Area
2840918

Αντίστροφη όσμωση Έξι (6) σταδίων της Poseidon Filter.

Είναι η καλύτερη τεχνολογία φίλτρανσης του νερού που φτάνει τα 0,0001 μm. Η αντίστροφη όσμωση χρησιμοποιείται κυρίως σε περιοχές που δεν υπάρχει σωστή επεξεργασία νερού ή δεν υπάρχει καλή ποιότητα νερού είτε σε περιοχές που υπάρχει ελλιπής ή μη σταθερή χλωρίωση είτε λόγο αποθήκευσης του νερού σε δεξαμενή. Ωστόσο χρησιμοποιείται πιο συγκεκριμένα σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν ορισμένοι από τους παρακάτω ρύπους στο νερό: Νιτρικά, επικίνδυνα βαρέα μέταλλα όπως Εξασθενής χρώμιο, Αρσενικό, υφάλμυρο νερό, χλωριούχα, μικροβιολογικοί ρύποι, υψηλή αγωγιμότητα, υψηλή σκληρότητα, υψηλή θολότητα. 

Επίσης έχει πολές εφαρμογές και σε καταστήματα εστίασης (καφέ, εστιατόρια) για την παρασκευή καφέ και άλλων ροφημάτων.

  Στάδια Φίλτρανσης:

1)  Φίλτρο ιζημάτων 5 micron. Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

2)  Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα. Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιά, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.

3)  Συμπαγής ενεργός άνθρακα. Το τρίτο στάδιο είναι συμπαγής  ενεργός άνθρακας , ώστε να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νερό πριν περάσει από την μεμβράνη υψηλής απόρριψης. 

4)   Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 0,0001TFC (Thin Film Composite) Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

5)  Φίλτρο κοκκόδη ενεργού άνθρακα. Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο μετεπεξεργασίας αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και τα υπολείμματα που τυχόν έχουν απομείνει στο νερό. Επίσης βελτιώνει , την οσμή και γεύση του νερού.

6)  Φίλτρο εμπλουτισμού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Προσθέτονται ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό σας.

Δεξαμενή: Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 12,2 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.

Βρύση εκροής: Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης Aqua Filter είναι μία μονή βρύση Deluxe που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη.

 

Vertical Image Area
2840919

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΦΙΛΤΡΩΝ

Horizontal Image Area
2840920

 

 

Πρώτο Στάδιο 

Αφαιρεί χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως 5 micron. Ιδανικό φίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης. Η αποστολή του φίλτρου εκτός των παραπάνω είναι να προστατέψει τα επόμενα στάδια φίλτρανσης ίσης ή μικρότερης διαπερατότητος από φραγή. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C.

 

 

Δεύτερο Στάδιο 

Υψηλής ποιότητας φίλτρο ενεργού Άνθρακα G.A.C  της Poseidon Filter  μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές, βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης.
Η χρήση κοκκοειδούς ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία νερού χωρίς πτώση πίεσης στο σύστημα.
Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται απο 3 εώς 12 μήνες ή 4000 λίτρα ανάλογα με την δομή του συστήματος φίλτρανσης και της ποιότητας του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί. Διαθέσιμο σε μέγεθος 10"

 

  

Τρίτο Στάδιο 

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, οργανικών ρυπαντών, παθογόνων χημικών ουσιών και ορισμένων παρασιτοκτόνων καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό και βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του. Με τη μοναδική φόρμουλα που αναπτύχθηκε, τα φίλτρα της Poseidon Filter επιτυγχάνουν την Αφαιρεί: χώμα, πετραδάκια, σκουριά, λάσπη, άμμο, ιζήματα, μικροσωματίδια, χλώριο, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, οργανικές ενώσεις, χημικές ενώσεις, ίνες αμιάντου, πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), βελτιώνει την γεύση & την οσμή. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 10" Inches.

 

Τέταρτο Στάδιο TFC 

Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 0,0001TFC (Thin Film Composite) Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

Horizontal Image Area
2840921

 

 

Πέμπτο Στάδιο

Φυσίγγιο in-line 2″X10″ με εγκεκριμένο από την NSF ενεργό άνθρακα κελύφους καρύδας. Αφαιρεί το χλώριο, οργανικές ουσίες, ορισμένα φυτοφάρμακα και βελτιώνει τη οσμή και την γεύση του φιλτραρισμένου νερού.  Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches. Διαθέτει παροχή θηλυκό πάσο 1/4"

 

 

 

 Έκτο Στάδιο 

Φυσίγγιο in-line 2″X10″ εγκεκριμένο από την NSF. Εμπλουτίζει το νερό με μέταλλα και ιχνοστοιχεία που έχουν αφερεθεί κατα την διαδικασία της φίλτρανσης από την μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης.  Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches. Διαθέτει παροχή θηλυκό πάσο 1/4"

Vertical Image Area
2840922

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Vertical Image Area
2840923
    
Σύστημα Φίλτρανσης
FP3-HJ-K1
Σύστημα Φίλτρανσης
Excito-ST
Σύστημα Φίλτρανσης
Excito-B
Σύστημα Αντίστροφης
Όσμωσης 5 Σταδίων

Space
2840924
Footer
2782948

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΥπεύθυνος καταστήματος: Βαραβάρης Ανέστης

Διεύθυνση: Φιλίππου 7, Δράμας Τ.Κ.: 66132
Τηλέφωνο: 2521401645
Emai: poseidonfilters@gmail.com

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


 Facebook
 Instagram
   YouTube